Out4In Webinaari

Päivämäärä: ma 19.08.2024  
Aika: 15:00 - 16:30

Paikka: Zoomissa - linkki lähetetään ilmoittautuneille

Olemme innoissamme kutsuessamme teidät webinaariin, joka on omistettu ulkoilutoimintojen merkityksen korostamiseen maahan muuttaneille- ja pakolaisnaisille. Tämä tapahtuma sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan käytännön taitoja ja teoreettista tietoa siitä, miten sitouttaa ja tukea maahanmuuttajanaisia ulkoilutoimintojen avulla, painottaen koulutusta, integraatiota ja sosiaalista hyvinvointia.

Ohjelmassa:

- Out4In-työkalun esittely:
Tutustuminen digitaaliseen työkaluun, joka on suunniteltu parantamaan ulkoiluohjaajien taitoja. Tämä työkalupakki tarjoaa sinulle ideoita tehokkaaseen maahanmuuttaja- ja pakolaisnaisten sitouttamiseen ulkoiluaktiviteettien parissa.

- Asiantuntijainformaatio:
Saat arvokkaita neuvoja ulkoilutoimintojen asiantuntijalta, joka jakaa näkemyksiään hyvinvoinnin ja yhteistyön edistämisestä luonnossa.

- Tapaustutkimuksen esittely:
Monaliikun tiimin jäsen, jolla on laaja asiantuntemus monikulttuuristen naisten integroinnista ja mukaan ottamisesta, esittelee tapaustutkimuksen. Tämä osio käsittelee innovatiivisia lähestymistapoja turvallisten tilojen luomiseen ja monikulttuurisen integraation haasteisiin.

Miksi osallistua?

- Hankit käytännön taitoja ja teoreettista tietoa maahanmuuttaja- ja pakolaisnaisten tukemisesta ulkoilutoimintojen avulla.
- Tutustut Out4In-työkaluun, joka on innovatiivinen digitaalinen resurssi.
- Saat neuvoja ulkoilutoimintojen asiantuntijalta ja tietoa hyvinvoinnin edistämisestä luonnossa.
- Perehdyt monikulttuurisen ohjauksen lähestymistapoihin ja ratkaisuihin tapaustutkimuksen avulla. 

Tämä tapahtuma on osa Out4In EU -projektia, joka pyrkii parantamaan ohjaajien kykyjä ja edistämään maahanmuuttaja- ja pakolaisnaisten integraatiota ja hyvinvointia ulkoilutoimintojen kautta.

Älä jätä väliin tätä tilaisuutta oppia, sitoutua ja tehdä muutos!

Ilmoittaudu nyt varmistaaksesi paikkasi.

MONALIIKUN OUT4IN WEBINAARI - 19.08.2024, 15:00-16:30

Haluan tilata Monaliikun uutiskirjeen
Minulle saa lähettää tietoa tapahtumaan liittyen / You can send me information regarding this event