Monaliiku/About us

Monaliiku - Monikansallisten naisten hyvinvointi ja liikunta ry on suhteellisen nuori yhdistys, joka on perustettu vuonna 2009, vastaukseksi tarpeeseen antaa monikansallisille naisille mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa. Tutkimukset ovat osoittaneet monta kertaa, että monikansalliset naiset eivät osallistu samassa määrin kuin miehet urheiluharrastuksiin. Mielestämme jokainen ansaitsee mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja tämä on keskeinen tekijä toiminnassamme. Luomme monikansallisille naisille ympäristön turvalliseen liikuntaan. Työssämme tapaamme naisia ​​eri puolilta maailmaa erilaisilla kulttuurisilla taustoilla ja pyrimme löytämään juuri oikean liikkumisen vaihtoehdon jokaiselle.

Tehtävämme on edistää naisten ja tyttöjen hyvinvointia liikunnan avulla uskonnosta, ihonväristä tai kansallisuudesta riippumatta.

Mitä me konkreettisesti teemme? Tarjoamme monipuolisen liikunnan ja urheilun valikoiman, josta on mahdollisuus valita liikuntamuodon tai urheilun josta nauttii, käsipallosta jalkapalloon.

Aloitimme toimintamme Helsingissä ja nyt meillä on ryhmiä myös Espoossa, Vantaalla, Jyväskylässä ja Turussa. Suunnittelemme myös toimintaa Tampereelle.

Otamme vastaan jäseneksi jokaisen henkilön tai järjestön, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Pyrimme aktiivisesti lisäämään jäsenjärjestöjemme ja henkilöjäsentemme määrää. Siksi otamme enemmän kuin mielellään vastaan ​​uusia jäseniä.

Tule mukaan toimintaan!