Monaliiku/About us

Monaliiku - Monikansallisten naisten hyvinvointi ja liikunta ry on perustettu vuonna 2009, vastaukseksi tarpeeseen antaa monikansallisille naisille mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa. Tutkimukset ovat osoittaneet monta kertaa, että monikansalliset naiset eivät osallistu samassa määrin kuin miehet urheiluharrastuksiin. Mielestämme jokainen ansaitsee mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja tämä on keskeinen tekijä toiminnassamme. Luomme monikansallisille naisille turvallisen ympäristön liikkua ja harrastaa liikuntaa. Kohtaamme naisia ​​eri puolilta maailmaa erilaisilla kulttuurisilla taustoilla ja pyrimme löytämään juuri oikean liikkumisen vaihtoehdon jokaiselle.

Tehtävämme on edistää naisten ja tyttöjen hyvinvointia liikunnan avulla taustasta, uskonnosta tai kansallisuudesta riippumatta.

Mitä me konkreettisesti teemme? Tarjoamme monipuolisen liikunnan ja urheilun valikoiman, johon on helppo tulla mukaan ja josta on mahdollisuus valita liikuntamuoto tai urheilu, josta nauttii. Järjestämme erilaisia liikuntaryhmiä naisille ja tytöille sekä liikunnallisia tapahtumia koko perheelle. 

Aloitimme toimintamme Helsingissä ja nyt järjestääme toimintaa myös Espoossa, Jyväskylässä ja Turussa. 

Otamme vastaan jäseneksi jokaisen henkilön tai järjestön, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Pyrimme aktiivisesti lisäämään jäsenjärjestöjemme ja henkilöjäsentemme määrää. Siksi otamme enemmän kuin mielellään vastaan ​​uusia jäseniä.

Tule mukaan toimintaamme!