The Girls on Track Finland -Kartingkokeilu

The Girls On Track -kartingkokeilu 23.8. Helsingissä kaikille 13-18-vuotiaille tytöille!

Monaliiku kokoaa joukon tyttöjä ja naisia osallistumaan tapahtumaan kello 16:15-17:00. Tervetuloa mukaan meidän kanssa ja rekisteröidy alla olevasti linkistä!

Kansainvälinen Autoliitto FIA ja EU:n Erasmus+ ohjelma mahdollistavat The Girls On Track -ohjelman, jonka tavoitteena on edistää tyttöjen ja naisten asemaa autourheilussa sekä madaltaa naisten kynnystä autourheilun aloittamiseen. The Girls On Track on tarkoitettu 13-18 -vuotiaille tytöille. Aiempaa taustaa ja osaamista ei tarvita - myöskään kilpailuun ei ole pakko osallistua.

Suomen toinen osakilpailu Karting Slalomissa - eli taitoajossa - järjestetään Helsingissä, Kart In Clubilla (Koskelantie 39 http://www.kic.fi) torstaina 23.8.  Tapahtumassa saat lainaksi kypärän, haalarit ja hanskat - tarvitset mukaan omat kengät. HUOM! Valitse sellaiset vaatteet, joita voit käyttää haalarin alla.​ 

Paikan päällä ohjeistetaan auton hallintaan, käyttöön ja rataan - paikalla on paljon tukijoita ja opastajia ensikertalaisille. Paikalla on myös Suomalaisia naiskuskeja kertomassa omasta polusta ja innostamassa tyttöjä mukaan! Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista. Tervetuloa testamaan lajia!

Lisätietoja: Kati Vertiö 040-8407289, Ayisat Yusuf-Aromire 045-8882577 

AKK Motorsport
Kartingin aikana pidetään päällä haalaria, kypärää ja käsineitä. Valitse siis sopiva vaatetus haalarin alle! Omat kengät myös mukaan.
  • Alle 18-vuotiaalla osallistujalla tulee olla mukana vanhemman allekirjoittama lupalappu osallistumista varten. Voit ladata lupalapun tästä. Lupalapun voi myös täyttää paikan päällä.

Lähde: AKK Motorsports ry (2018). Haettu: www.autourheilu.fi

Kanavat ovat IG: @thegirlsontrackfinland Fb: @thegirlsontrackfinland ja hastagilla #thegirlsontrackfinland #thegirlsontrack löydät lisää kuvia. Infoa myös täältä: https://www.autourheilu.fi/uutiset/the-girls-on-track/