Koko perheen jalkapallofestivaali tänä lauantaina!

9.10.2017

Koko perheen jalkapallofestivaali tänä lauantaina!

Jalkapallo on maailman rakastetuin urheilulaji – sitä pelataan laajasti jokaisella mantereella. Tule mukaan kokemaan jalkapalloilun ilo lauantaina 14.10 Monaliikun kolmatta kertaa järjestämään ”Football for Refugee Women” – jalkapallofestivaaliin. Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille, joten tervetuloa perheesi ja ystäviesi kanssa kannustamaan tiukkoihin otteluihin, kokeilemaan kuplafutista ja kehittämään taitojanne Teqball-peliin.

Tuttuun festivaalityyliin paikalla on loistavia musiikkiesityksiä, joista vastaavat muun muassa DJ Lulu ja Bäghdad Band. Lisäksi tarjolla on henna- ja kasvomaalausta ja hyvää ruokaa.

Kuten kaikessa Monaliikun toiminnassa, festivaalien keskiössä on monikulttuurisuuden juhliminen. Football for Refugee Women - festivaali tuo yhteen amatöörijoukkueita, jalkapallon harrastajia, urheilijoita ja urheilun ystäviä levittämään ja lisäämään tietoisuutta pakolaisten, ja erityisesti pakolaisnaisten tilanteesta. Tapahtumassa kerätään varoja pakolaisnaisten liikuntamahdollisuuksien edistämiseksi.

Festivaalin suojelijat ovat Eva Biaudet, kansanedustaja ja Ayisat Yusuf-Aromire, entinen naisjalkapalloilija Nigerian maajoukkueessa. Tapahtuma on osa FARE -verkoston maailmanlaajuista Football People action weeks -kampanjaa.

Lisätietoja festivaalien ohjelmasta ja yhteistyökumppaneista saat tältä sivulta. Katso myös tapahtuman Facebook-sivu tästä

 

Nähdään HS stadionilla lauantaina!

--

Aika: Lauantai 14.10, kello 10.30-16.30.

Osoite: HS Stadion, Pohjoinen Stadiontie 4, 00250 Helsinki

 

 

Kirjoittanut Taru Pöllänen