Toiminnanjohtajan terveiset

3.1.2024

Claudia Nystrand, Monaliikun toiminnanjohtaja

Kun katsomme taaksepäin kuluneeseen vuoteen, tunnen suurta ylpeyttä siitä, mitä Monaliikku on saavuttanut. Vuosi on ollut täynnä muutoksia, sinnikkyyttä ja unohtumattomia saavutuksia

Monaliiku ei ole ainoastaan organisaatio; se on yhteisö, joka pyrkii tekemään myönteisen vaikutuksen maahan muuttaneiden naisten elämään. Tiimimme edustaa monimuotoisuutta, ja jokainen meistä tuo mukanaan erilaisia taustoja, tietoja ja kokemuksia. Tämä monimuotoisuus kuvastaa sitoutumistamme ymmärtää ja vastata osallistujien monipuolisiin tarpeisiin.

Kuluneen vuoden aikana olemme jatkaneet tärkeiden ohjelmien ja projektien ylläpitämistä ja laajentamista. Elämäni kunnossa-ohjelmasta Ikänaiset liikkeelle -projektiin ja erilaisiin urheiluryhmiin olemme luoneet tiloja, joissa maahan muuttaneet naiset voivat liikkua, menestyä, kasvaa ja luoda vahvoja yhteyksiä. Nämä ohjelmat muodostavat Monaliikun perustan, edistäen yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia.

Olemme ylpeitä siitä, että yhdessä olemme koskettaneet yli 6200 maahan muuttaneen naisen ja heidän perheidensä elämää vuonna 2023. Tämä merkittävä saavutus on todiste Monaliikun vaikutuksesta yhteisöihimme ja heijastaa tiimimme omistautumista sekä teiltä kaikilta saamaamme tärkeää tukea.

Vuonna 2023 olemme myös aktiivisesti osallistuneet useisiin EU-hankkeisiin, kuten Hooray ja Inspires. Nämä yhteistyöt ovat laajentaneet vaikutuspiiriämme ja antaneet mahdollisuuden osallistua laajempiin aloitteisiin, jotka edistävät hyvinvointia ja osallisuutta.

Katseemme suuntautuu innolla kohti tulevaa vuotta, kun jaamme kanssanne uutisia uudesta hankkeestamme, OutforIn-projektista. Tämä projekti keskittyy ulkoiluun ja lupaa tuoda raikasta ilmaa yhteisöömme. Olen vakuuttunut siitä, että OutforIn vahvistaa vaikutustamme entisestään ja luo uusia mahdollisuuksia yhteistyölle ja kasvulle.

Muutokset ovat väistämättömiä, ja niiden keskellä olemme valmiita kohtaamaan haasteet yhdessä. Monaliikun voima piilee jokaisen jäsenen intohimossa ja sitoutumisessa. Yhdessä jatkamme merkityksellisen vaikutuksen tekemistä maahanmuuttajanaisten ja heidän perheidensä elämään.

Kiitos tinkimättömästä tuestanne ja omistautumisestanne Monaliikun visiolle. Toivotan teille kaikille iloista juhla-aikaa ja menestyksekästä uutta vuotta!