Spring 2024 sport groups schedule is out!

15.1.2024

(FI) Oletko valmis aloittamaan vuoden kanssamme? Koska me olemme! 

Meillä on ilo esitellä teille tämän kevään 2024 uudet liikuntaryhmäaikataulumme! Löydät klassikkoryhmämme kuten kehonhuolto, varjonyrkkeily (shadow boxing) ja kevyt jumppa naisille, mutta myös joitain uusia! Tsekkaa tämä! 

Kaikki liikuntaryhmämme ovat ILMAISIA ja avoimia kaikille naisille! Sinun tarvitsee vain rekisteröityä verkkosivuillamme ja liittyä meihin! Upeat urheiluohjaajamme auttavat sinua parantamaan terveyttäsi ja hyvinvointiasi hauskassa ja turvallisessa ympäristössä! 

Onko sinulla epäilyksiä tai kysymyksiä? Ota yhteyttä sosiaalisessa mediassa, nettisivujemme kautta tai sähköpostitse: nicole.grund@monaliiku.fi ja sahro.botan@monaliiku.fi 

***** 

(EN) Are you ready to start the year with us? Because we are!  

We are pleased to present you our new sport groups schedule for this Spring 2024! You will find our classic groups such as body care, shadow boxing and light workout for women but also some new ones! Check this out! 

All our sport groups are FREE OF CHARGE and open to every woman! You just need to register on our website and join us! Our amazing sport instructors will help you improve your health and wellbeing in a fun and safe environment! 

Any doubts or questions? Contact us on social media, via our website or by email: nicole.grund@monaliiku.fi  or sharo.botan@monaliiku.fi 

For more information, follow us: