Monikansallista jalkapalloa/Multicultural football

MAKSUTON

Kausi: 28.01.-27.4.2020

Aika: Tiistaisin,  17:00-18:00 

Paikka: HELSINKI, Pallomylly, Pikajuoksijankuja 9, Myllypuro

Oletko koskaan pelannut jalkapalloa tai olet ollut kiinnostunut jalkapallosta, mutta sinulla ei ole ollut mahdollisuutta kokeilla sitä tai et tiedä miten voisit aloittaa jalkapalloharrastuksen? 

Tule mukaan meidän naisille (myös itsensä naiseksi identifioiviksi) avoimeen jalkapalloryhmään, jossa harjoittelee ja pelaa naisia erilaisista taustoista ryhmään​​ harjoittelemaan jalkapalloa!

Ryhmässä voit osallistua harjoituksiin, saada uusia tuttavuuksia, pitää hauskaa liikunnan parissa, sekä osallistua peleihin ja turnauksiin maksuttomasti. Voit myös osallistua vain harjoituksiin, jos et ole valmis pelaamaan peleissä tai turnauksissa.

Jalkapallotaitoja ei tarvita etukäteen ollenkaan. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja harjoituksissa on aina paikalla ohjaaja. 

Laita päälle joustavat vaatteet, liikuntaan sopivat kengät ja ota mukaan vesipullo. Harjoittelemme sisähallissa.

Tervetuloa!


FREE OF CHARGE

Season: 28.01.-27.04.2020  

Time: Tuesdays, 17:00-18:00

Place: HELSINKI, Pallomylly Arena, Pikajuoksijankuja 9, Myllypuro

Have you ever played or been interested in football, but you have not had a chance to try it or you don't know how to start practising football? Now you can see what the fuss is all about.

Come and join our football group for women (also for those who indentify themselves as female) from all over the world. You can join the weekly rehearsals, games and tournaments with us free of charge. You can also just join the rehearsals in case you are not ready play in games or tournaments.

We exercise, meet new people and have fun. You do not have to have played before or have any pre-required skills.

Wear comfortable clothing for sports, jogging shoes and bring your water bottle. We train in an indoor hall.

Welcome!


Liity myös Facebookin ryhmäämme / Join also the Facebook group: https://www.facebook.com/groups/478268079041987/?fref=ts

 

Ilmoittautuminen monikansalliseen jalkapalloryhmään / Registration to multicultural football group

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.