Projektityöntekijä - Elämäni kunnossa toiminta

Projektorityöntekijän paikka avoinna!

Julkistettu 19.12.2018

Haemme Elämäni kunnossa toimintaamme projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2019─31.1.2020, tai sopimuksen mukaan. Työpaikka on osa STEA:n Paikka auki II -nuorten työllistämisohjelmaa, joten hakijan tulee olla alle 30-vuotias työtön työnhakija (ei päätoiminen opiskelija). Tarjoamme sinulle uudistuvassa ja kannustavassa työympäristössä monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä. Saat laittaa koko luovuuteesi likoon ja käyttää tietojasi ja taitojasi. 

Työtehtävään kuuluu Elämäni Kunnossa toiminnassa työskentely. Elämäni Kunnossa toiminta sisältää hyvinvointiryhmiä maahanmuuttajataustaisille naisille. Ryhmissä harrastetaan liikuntaa, keskustellaan hyvinvointiin ja terveyteen liittyvistä aiheista sekä tehdään terveyskartoituksia. Työtehtäviin sisältyy myös toimistotyöskentelyä. Voimme muokata työtehtäviäsi taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Projektityöntekijältä vaaditaan:

- hyvät suomen kielen taidot; somalian/arabian/persian kielen taito katsotaan eduksi

- hyvät vuorovaikutustaidot
- oma-aloitteisuutta

- hyvät IT-taidot

- kiinnostus urheilua ja liikuntaa kohtaan

- kiinnostus monikulttuuristen naisten terveyden edistämisestä

Lisäksi katsomme eduksi sosiaali- ja terveysalan, liikunta-alan tai ohjausalan koulutus tai osaaminen.

Työ voi sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Työpaikkana toimii Monaliikun Hietalahden sijaitsevan toimiston lisäksi myös laajasti Itä-Helsingin alue.

Lisätietoa antaa toiminnanjohtaja Claudia Nystrand puhelimitse 050 590 6345 ja sähköpostitse claudia.nystrand@monaliiku.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään tiistaina 8.1. klo 16 sähköpostitse osoitteeseen claudia.nystrand@monaliiku.fi. Haastattelut järjestetään välittömästi hakuajan päätyttyä.

Monaliiku - Monikansallisten naisten hyvinvointi ja liikunta ry on yhdistys, joka on perustettu vastaukseksi tarpeeseen antaa monikansallisille naisille mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa. Mielestämme jokainen ansaitsee mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja tämä on keskeinen tekijä toiminnassamme. Luomme monikansallisille naisille ympäristön turvalliseen liikuntaan. Työssämme tapaamme naisia ​​eri puolilta maailmaa erilaisilla kulttuurisilla taustoilla ja pyrimme löytämään juuri oikean liikkumisen vaihtoehdon jokaiselle.

Hakemus - Projektityöntekijä Elämäni Kunnossa

*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.