Vapaaehtoistyö Together4Sports hankkeessa

Tule vapaaehtoiseksi ystäväperheeksi Sporttiporukkaan!

Kutsumme teidät ja perheenne mukaan vapaaehtoisiksi Together4Sports -hankkeeseen, jota rahoittaa Euroopan Unionin ja koordinoi Monikansallisten Naisten Hyvinvointi ja Liikunta ry.

Vapaaehtoisena tuette pakolaistaustaisten perheiden kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan liikunnan avulla.


VAPAAEHTOISENA PERHEENÄ

  • osallistutte kerran viikossa tapahtuvaan liikuntatoimintaan ystäväperheenne kanssa; joka toinen viikko jalkapalloseurat järjestävät teille jalkapallotoimintaa ja joka toinen viikko voitte itse valita mieleisenne liikuntamuodon yhdessä ystäväperheenne kanssa

  • toimitte pakolaistaustaisen perheen ystäväperheenä ja kannustatte heidän liikunnan harrastamista mentorin roolissa

  • autatte pakolaisena Suomeen saapuneita perheitä tutustumaan erilaisiin liikuntamahdollisuuksiin ja liikuntaympäristöihin alueella

  • toimitte kulttuuritulkkeina, jotka tutustuttavat uusia tulijoita suomalaiseen yhteiskuntaan ja toimintatapoihin liikunnan parissa

  • voitte itse tutustua uusiin liikuntamuotoihin, harrastuksiin ja liikuntaympäristöihin

  • saatte itse tietoa paikallisista liikuntamahdollisuuksista

  • teillä on mahdollisuus kokeilla erilaisia liikuntamuotoja ja lajeja

  • voitte tavata uusia ihmisiä ja oppia toisesta kulttuurista

Osallistuessanne vapaaehtoisena toimintaan, tutustutte pakolaistaustaiseen perheeseen ja vietätte yhteistä aikaa heidän kanssaan osallistumalla yhdessä säännölliseen jalkapallo- ja liikuntatoimintaan. Sporttiporukka voi esimerkiksi mennä yhdessä pelaamaan sulkapalloa, kuntosalille, tanssitunnille, matseihin, urheilutapahtumiin tai vaikkapa reippaille kävelyretkille luontoon.

Vapaaehtoisilta ei edellytä kokemusta jalkapallosta tai liikunnan harrastamisesta. Riittää, että olet kiinnostunut liikunnasta ja työskentelystä vapaaehtoisena. Vapaaehtoiset saavat koulutuksen ennen hankkeen alkua, sekä tukea hankkeen koordinaattorilta koko hankkeen ajan.

Ensisijaisesti toivomme vapaaehtoisiksi perheitä, aikuisia ja lapsia. Voit hakea vapaaehtoiseksi myös yksittäisenä henkilönä ja varmasti löydämme myös sinulle mielekästä tekemistä hankkeen parissa.

Toivomme, että olet valmis sitoutumaan toimintaan tietyn, sovittavissa olevan jakson ajan vuoden 2018 aikana. Toiminta alkaa maaliskuun aikana ja jatkuu vuoden 2018 loppuun asti. Toimintaa järjestetään Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Kiinnostuitko vapaaehtoisena työskentelystä Sporttiporukassa?

Täytä alla oleva hakulomake tai kysy lisätietoa:

Kati Vertiö, hankekoordinaattori, Together4Sports

040-840 7289, kati.vertio@monaliiku.fi

 

Rekisteröityminen vapaaehtoiseksi (perheet) / Registration to become volunteer (family) in Together4Sports

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.